Thema: Back to the Future

We blikken terug, genieten van het moment en kijken vooruit. We reflecteren op het verleden, nemen dat mee naar het heden en passen de verbeterde versie toe in de toekomst. Kijken naar de toekomst en terugblikken lijkt actueler dan ooit. Back to the Future – iets uit het verleden opnieuw bekijken of onderzoeken in het licht van de huidige omstandigheden of toekomstige implicaties – is dan ook hét thema van het NVK Congres 2024. Ontwikkelingen gaan razendsnel, maar hoe zit dat binnen de kindergeneeskunde?

We blikken terug op het jaar met het Concilium Paediatricum Hilaricum. We evalueren het heden en we bezinnen ons op de voors en tegens van Artificial Intelligence (AI) in de kindergeneeskunde. En over de toekomst gesproken: we serveren een volledig vegetarisch menu op deze dagen.

Wat de toekomst verder brengt, moet je vooral zelf komen beleven. Want Back to the Future doe je niet, dat beleef je. Beleef met ons mee, ontmoet elkaar, verbind, maak herinneringen en leer. Ga op 12, 13 en 14 juni met ons mee: Back to the Future!

Stream A

10:30 - 10:45 uur

Opening NVK Congres 2021

KEYNOTE / STATE-OF-THE-ART